Vakbarát változat
ingyenonlinejatek
  

Ingyenes mmog játékok

Metin 2

A játék története:

A kezdeti idõkben az egész kontinens egyetlen birodalomként volt egységes. A lakosság békésen élt az Imperial hatósággal együttmûködve. De egy nap, az égbõl egy hatalmas Metin Stone alakjában, a birodalmat elárasztotta a fenyegetettség.

A kõ becsapódását követõen, megváltozott a kontinens földrajzi és éghajlati viszonyai, és az állatok és az emberek a Metin Stone-ok irányítása alá kerültek. Pusztító teremtményekké váltak. Kegyetlen és torz szörnyekké mutálódtak. Sok embert ölt meg a halálos betegség és haláluk után, és véres élõhalottakként bojongnak örökké a megbüntetett kontinens elátkozott területén.

A káosz okozta õrület hozta a korábbi egységes birodalom feloszlását és három kisebb birodalomra szakadtak a kontinens peremén, akik ellenségekké váltak egy nap. A kontinens központja, ahol a Metin Stone esett alá az égbõl, ott lakik a legtöbb rémísztõ teremtmény. De még mindig kisebb kövek esnek az égbõl a birodalmak különbözõ pontjaira.Az elborzasztó tény, hogy a Metin Stone hatalma egyre növekszik, a Dragon istent arra kényszerítette, hogy a szétesett birodalom mellé szegõdjön. Erejét a lakosság segítésére fordítja és közös erõvel megpróbálják megállítani a Metin Stone növekvõ uralmát a föld felett.
Legyél a Dragon isten szövetségese, és gyõzd le a Metin Stone hatalmát. Állítsd meg a birodalom pusztulását és alapítsd újra vezetése alatt.


Királyságok:


A Chunjo-Empire, a kontinens nyugati részében helyezkedik el. Ez egy Theoctartikus birodalom amit a lelki vezetõk irányítanak.

A Yoon-Young császár által alapított birodalom, egy kuzinjával és feleségével vezette a királyságot. Óriási bûvös hatalmak segítettek nekik idõben felfedezni a Metin Stones fenyegetését. A Lelki vezetõk többszöri figyelmeztetése ellenére is figyelmen kívül hagyták, a Metin Stones ellen irányuló beavatkozásokat. Ezért a korábbi császárt és családját számûzték a birodalom területérõl és a tanács vezeti a közösségét egy lázadásba a korábbi birodalom ellen.

A korábbi birodalom felbomlása után Chunjo még mindig egy nyílt háborúval van elfoglalva és ez a keleti és déli birodalmak.

A céljuk: Átvenni az irányítást az egész kontinens felett és legyõzni a Metin Stones növekvõ erejét.


A Jinno-Empire, a kontinens keleti részében helyezkedik el. Ezt a birodalmat katonai erõk alapították a lakosság agresszív viselkedése és harciassága miatt.
A Jinno-Empire vezetõje Ee-Ryoong, az utolsó császár fia. Azt hiszi, hogy le tudja igázni a korábbi birodalmat hadserege erejével.
A Metin Stones-tól való fenyegetéseket figyelmen kívül hagyta a császár fia. De titokban Ee-Ryoong megpróbálja kihasználni a Metin Stones kiváltotta félelmet és zûrzavart, hogy elfoglalja a birodalmat és véghez vigye aljas tervét.


A Shinsoo-Empire, a kontinens déli részében helyezkedik el. A lakosság fõ tevékenysége a kereskedelem.
A korábbi birodalom felbomlása után alapította Yoon-Yoing, kereskedelemi céllal, amit gyorsan átalakítottak egy jövedelmezõ ARRANGEMENT központnak. Shinsoo konfliktusai a nyugati birodalomban vannak és a kereskedelmi út veszélyes lett. Amikor felismerték a Metin Stones fenyegetését, a kereskedõk felfegyverezték magukat.
A céljuk: Megvédi magukat a nyugati támadásoktól, újra megnyitni a kereskedelemi utat és újralapitani a korábbi birodalmat a császáruk alatt.

ingyenes online böngészős játékok

4 STORY

 

 

Napjainkban bő a választék az MMORPG-k palettáján, még az ingyenes játékok között is, így felvetődik a kérdés: Melyikkel érdemes játszani? A legtöbbje ugyanazt nyújtja: PvP harcok, sok válaszható karaktertípus, gazdag ruhatár, bejárható nagy területek, dungeon-ok. Erre már sok fejlesztőcég is rájött, és látható, hogy próbálnak érdekesebbnél érdekesebb ötletekkel, újításokkal  előállni. Ez történt 4story-val is. Ha bár még nem volt lehetőségünk kipróbálni, elég kecsegtetőnek ígérkezik, ugyanis a fejlesztők a legtöbb hangsúlyt a játék sztorijába fektették, ami egy MMORPG-nél igen nehéz feladatnak tűnik.

A játék fontosabb jellemzői:

3 nép
human
werebeast
fairy

6kaszt:
priest
summoner
warrior
assasin
wizard
archer

2 egymással szemben álló oldal:
DeFugel
Craxion(aki engem keres itt megtalál Thunderhun néven)

R.S.C.S.(Real-time Strategic Command System)

Akinek felkeltette az érdeklődését a játék, ne habozzon és látogassa meg a hivatalos weboldalat

4story

 

Tengernyi küldetés, bővíthető táskák, enchant, skil tanulást helyben lehet csinálni, pénzbe kerül ,harcrendszer jó ámde van benne egy kis macera kapsz egy random számot 1-100 ig.Lucky number(LN) és ez ugyebár a szerencséden múlik hogy hányszor misselsz mien a kritikád stb...
Statpontok nincsenek(én nemtaláltam eddig de nélküle még élvezetesebb)
3 féle fejleszthető skillrendszer van pl: papnál holyness darkness sacrifice ezeket lehet külön külön vagy sokskillűség esetén együttesen tolni.

 

A 4strory ingyenes mmorpg, magyarul is elérhető Gates of Andaron néven

 

Ingyenes mmog játékok

 

Még  több ingyenes MMO Játék-ért látogass el az " INGYEN MMOGame " oldalra vagy nézz be a " Nevelde Központ "-ba !

 
 
Látogatók: 111.635   Oldalletöltések: 154.338   Powered by NetOffice    Hosted by: Glap.hu     w3c_html40 w3c_css20    

játékok