Vakbarát változat
ingyenonlinejatek
 WORLD OF
WOWW

ingyenes játékok, online játékok, böngészős játékok

Ingyenes online szerepjátékok

Kingdoms: Stratégiai játék

Gladiatus

Csakúgy, mint a régi Rómaiak, akik viharként foglalták el Európát, a Gladiatus böngészős játék felvonulása is példátlan volt. Több, mint egymillió játékos gyűlt össze néhány hét alatt, hogy egymás ellen harcoljanak gladiátorként a poros arénában. De a versenyeket leszámítva a lenyűgoző ősi világ tele van dicsőséges, felfedezésre váró történetekkel. A kenyere és a cirkuszok mellett a gladiátorok izgalmas kalandokat és kihívásokat teljesíthet, így szerezhet erősebb fegyvereket és jobb felszerelést. A Gladiatus nem csak lélegzetelállító grafikára támaszkodik, hanem bemutatja, hogy a böngészős játékok technológiája régóta elérte a modern időket. Mint az összes többi Gameforge játék, a Gladiatus is teljesen ingyenesen játszható. A játékosoknak csak a képességeiket kell bevetniük a játékba, hogy bekerülhessenek a legjobb gladiátorok közé a dicsőség termébe. Hány és hány filmet, könyvet olvastunk vagy láttunk már, amiben az ókori gladiátorok leginkább keserű, ám olykor dicső pályafutásának lehettünk tanúi. Hálátlan „szakma” volt az szent, de mégis kevés olyan dolog van, ami annyira felpumpálja az adrenalin-szintem, mint egy jól összerakott gladiátoros jelenet valamelyik filmben. Külön öröm, hogy itt van ez az ingyenes RPG, mely unalmas perceimben a gladiátorok nehéz és küzdelmes életével szórakoztat. Karakterünket létrehozva, majd a számtalan itáliai helyszínen munkát vállalva, avagy kalandozva értékes tapasztalatot és pénzt is szerezhetünk, amikkel már komolyabb küldetéseket is bevállalhatunk. Pénzünket okosan elköltve egyedi és ütőképesebb felszerelést vásárolhatunk. Ez nem árt, ha huzamosabb ideig szeretnénk életben maradni.

 

Ingyenes mmog játékok


BiteFight

Egy legendákkal teli lehangoló időben örökké tartó harc dúl: vámpírok és vérfarkasok harcolnak a felsőbbségért az árnyékvilágban Ha egyszer megharapnak, a BiteFight, a Gameforge egyik legsikeresebb böngészős játéka, nem tudsz többé elszakadni tőle. Legyél részese a friss vér keresésének vagy harcolj a számtalan ellenség ellen. Minden nap, többszázezer sötét teremtmény indul vadászatra éles karmokkal és fogakkal vagy csillogó fegyverekkel. De a játékosoknak nem kell magányosnak lenniük ebben: a klán rendszer és az ajánló segítségével könnyű barátokat és ismerősöket meghívni játszani; és mellettük vadászni friss emberi vérre vagy a következő célpontod lehet egy másik fajhoz tartozó árnyék teremtmény is. Mint a többi Gameforge játékkal, mindenki ingyen játszhat a BiteFight-al is. A játékosoknak csak a képességeiket kell beleadni a játékba így a képük egy napon bekerülhet a híres elődök galériájába. Az alapsztori itt is, mint az Underworld-ben a farkasemberek és a vámpírok örök harcát vetíti elénk. Már belépéskor választanunk kell, hogy melyik faj táborát kívánjuk –jobbesetben- erősíteni. Ezt jobban kidomborítva megtehetjük úgy is, ha a haverokkal saját klánt alapítunk, vagy már egy meglévőbe kéredzkedünk be. Természetesen ez is egy ingyenes, online RPG, így elengedhetetlen feladat, hogy minél több akcióban vegyünk részt, majd a bezsebelt arany és XP-t ésszerűen tapsoljuk el. Jó pont, hogy a könyvtárban bármikor nevet és adatot hamisítanak nekünk, így ellenlábasaink nehezen fognak a nyomunkra akadni. Próbáld ki!

Warpfire

A Gameforge felébreszti az univerzumot: A Warpfire az első böngészős játék a GameForg részéről, ami élő akció elemekkel rendelkezik. A legmodernebb flash technológiával, a játékosok az űrhajóikat valós időben irányítják a fantasztikus expedíciókon keresztül a végtelen űrben. Egyedül vagy együtt a szövetség tagjaival felfedezhetnek új galaxisokat és vadászhatnak az idegen lényekre vagy ellenséges játékosokra. A sikeres űr csaták után nyersanyagok, új űrhajók és halálos technológiák várnak felfedezésre és összegyűjtésre. A Warpfire teljesen ingyenes, ahogyan az összes többi Gameforge játék is. Az űr harcok a tekintet elragadó grafikákkal és a különleges hang-effektekkel egy nagyon különleges többjátékos környezetet biztosítanak a játékosok számára. De vigyázz: Minél beljebb merészkedsz az űrben, annál erősebb ellenfelekkel találkozhatsz! Ha engem kérdeztek, nekem ez a kedvencem. Ingyenesen és online játszható űrhajós játék, ami nem merül ki ott, hogy fegyvert és pajzsot felpakolva, majd a „FIGHT” gombra kattintva azért izgulunk, hogy a gép minket hozzon ki győztesen. Itt a többi játékossal együtt ténylegesen bele kerülünk az általunk kiválasztott galaxis játékterére, ahol bárkivel szövetségre léphetünk, vagy megtámadhatjuk, gyűjtögethetünk, vagy csak röpködhetünk amerre fúj minket a napszél, így adva egy kis hack n’ slash érzést az egésznek. Ha pedig megsérülünk, vagy csak bütykölni támad kedvünk, akkor irány a garázs, ahol rengeteg hajó és alkatrész közül szemezhetünk. Hajrá!

 

Ingyenes mmog játékok


Ikariam

Az Ikariam története egy napos szigeten kezdődik a Görög tengeren: Szorgalmas munkások, katonák és kutatók építik fel a saját kis birodalmukat a fehér partok és a sziklás hegyek között. A legújabb GameForge böngészős játék többezer játékosa először a szigeten található nyersanyagok kinyerésével kezdik a játékot, majd kereskednek a nyersanyagokkal és a katonáik segítségével dicső emberré fejlődnek. Minden harcosokból álló klán, habár rettenthetetlen, mégis kudarcra van ítélve szövetségek és üzleti egyezmények létrehozása nélkül, valamint más játékosok segítése valamint a barátok támogatása nélkül. Az Ikariam nem csak a bármelyik modern számítógépes játékkal vetekedő grafikájával ragyog, hanem a kereskedelem, háború és diplomácia elragadó keverékével is.Ez egy nagyon jó, online és ingyen játszható stratégia, amiben egy várost kell egy birodalom szintjére felemelni. Mivel másoknak is ez a feladat –mily meglepő-, gyakran összetűzésbe fogsz keveredni más városokkal. Ezért először érdemes a katonaságra és a védelemre rágyúrni, hogy elkerüljétek ez én esetem, amikor is a béke jegyében felépített városomat az éj leple alatt a kedves szomszéd megtámadta és kifosztotta. No de nem baj, mert azóta állnak a falak és katonáktól hemzsegnek a barakkjaim. Városmenedzsment, hadügy, kutatás, és diplomácia. Ezek a fő kategóriák, melyekben a legtöbbet kell kihoznod magadból és városodból. Uccu neki!

 


OGame

A végtelen kiterjedésű univerzum ad otthont a talán minden idők legsikeresebb böngészős játékának: OGame. A játékosok galaktikus csázárok, bányákat és gyárakat építenek az otthon bolygójukon. Technológiákat fejlesztenek ki, hogy nekivágjanak a messzi galaxiso. Számtalan más játékossal együtt az OGame jelenleg több, mint 30 millió lelkes rajongóval rendelkezik világszerte, akik versengenek egymással az univerzum uralásáért: akár magányos kereskedőként akár egy harci szövetség tagjaként korlátlan méretű csatákat harcolva. Az OGame utáni érdeklődés 5 év után sem csökkent. A játék több, mint 30 országban a világon sikeres és hűséges, párhuzam nélküli játékosbázison alapszik. Az OGame a kezdetektől ingyenesen játszható és sok játékosok által javasolt ötlet lett megvalósítva benne. Űrstratégia ez kérem a javából. Először is kicsiny koszfészek bolygónkat kell úgy felfejleszteni, hogy, megteremtse a fedezetet a fejlődéssel lassan kialakuló hadiflottához, a folyamatos kutatáshoz, az egyre modernebb gépekhez és épületekhez. Ha van keret, akkor ésszel használd, mert nem kifizetődő az, ha valamelyik területet elhanyagoljuk, ezzel földobva a labdát az ellenségnek háború idején. Ám a háború sem kötelező! A galaxist böngészve áttekinthetjük, hogy kikkel lehet kapcsolatba lépni, barátkozni, frakciókba tömörülni, miegymás, mindezt ingyen. A határ pedig a csillagos ég. Ja, hogy már ott vagyunk!

 

Ingyenes mmog játékok


DarkPirates

Ez a hajnala a kalózok távoli jövőjének. Fosztogatók csapata vagy merész magányos harcosok járják a szektorokat bőséges zsákmány után kutatva. A DarkPirates a Gameforge-tól valóban lenyűgöző: sokszázezer játékossl együtt kell felfedezned a csodálatos világokat; a csempészek előörsétől a civilizáció szélétől a lehangoló elhagyatott külső szektorokig. Lélegzetelállító grafikák és csúcsmodern böngészős játék technológia kíséri a játékosokat a hajózásaik során. Természetesen ez játék is ingyenes, csakúgy, mint az összes többi Gameforge játék. Csak a képességeidre van szükséged a pénz vadászathoz vagy az űrcsatákhoz. A DarkPirates folyamatosan fejlesztve van, ahogyan majdnem minden Gameforge játék is.Battleknight

Ki ne szeretne egy lovag páncéljába bújva lova hátán átlovagolni réteken és erdőkön keresztül, hogy találkozzon egy szépséges lánnyal? A Battleknightban többszázezer játékos világszerte játszik a lovagok és kastélyok, gazfickók és kardforgatók legendás világban. Ez egy egyedi kaland, ahol számtalan csatában és kardpárbajban szerezhetsz tapasztalatot. Nemes lovagként vagy fekete, gátlástalan tolvajként terrorizálhatod a földeket: Csak a legmerészebb lovagok kerülnek majd be az örökkévalóság Panteonába. Felszerelve fegyverekkel, páncélokkal és mágikus eszközökkel, kiegészítve egy lóval, aki igazi társad lesz, mindig új kihívásokkal találkozhatsz. Szemtől szembeni párbajban vagy lóháton ülő dárdaversenyekben, egy lovagrend tagjaként vagy sikeres vezetőjeként mutathadot meg mit tudsz. Mindenki játszhat a játékkal ingyen. Egy játékosnak csak a készségeit, akaraterejét kell magával hoznia, ha valóban szeretne az erős lovagok között étkezni a kerekasztalnál és hallgatni akarja, ahogy a bárdok éneklik tettei balladáját.Mint minden magára valamit is adó RPG-ben, itt is az a legfontosabb –és a legélvezetesebbJ- hogy az egyre több pénzből és tapasztalat-pontokból minél több felszerelést szerezzünk és minél magasabb szintet érjünk el. Lovagoknál különösen fontos, hogy a lehető legütőképesebb fegyverek álljanak rendelkezésre, amivel majd a legjobb képességei szerint fog szétcsapni ellenlábasai és a gonosz szörnyek között. Vagy ha kevésbé nemesek a szándékaid, fosztogatni is elindulhatsz, zsoldért katonának állhatsz, esetleg tisztességes munkával keresheted a napi betevőt. Igazából így nem tudok mindent elmondani nektek a BattleKnight-ról, így legjobb, ha megnézitek. Veszteni nem fogtok vele semmit.

 

Tanoth

A Tanoth egy magyar nyelvű online és ingyenesen játszható RPG, amiben kedvedre alakíthatod karaktered fegyverzetét, felszerelését, küldetéseket vagy munkát vállalhatsz, frakciókba tömörülhetsz, párbajt vívhatsz és megannyi más dolgot művelhetsz, a szerzett pénzből és XP-ből pedig tovább fejlesztheted magad. Így válhatsz egy koszos kis senkiből a környék legnagyobb urává. Csábító, nemde?

 

Még több játékot találsz a Nevelde Központban - a legjobb játékok portálján - látogass el és válogass kedvedre ;)

A Nevelde Központ címe: http://virtualisnevelde.xefande.com

 
 
Látogatók: 111.650   Oldalletöltések: 154.353   Powered by NetOffice    Hosted by: Glap.hu     w3c_html40 w3c_css20    

játékok